Основна музичка школа

"Теодор-Тоша Андрејевић"

Одржан концерт професора у Старој Пазови

У четвртак, 3. фебруара 2022. године у 19 часова одржан је Концерт професора ОМШ „Теодор Тоша Андрејевић“,  издвојеног одељења у Старој Пазови. Позоришна сала у Старој Пазови, која броји око 400 места, је била скоро пуна. Ученици школе, пријатељи и љубитељи музике нестрпљиво су чекали почетак концерта. Овај догађај су испратили и новинари РТВ Стара Пазова, као и наша уважена новинарка Анђелка Мали. Водитељски пар који је поздрављао нашу публику и најављивао сваку тачку били су ученици наше школе, Сара Суботић и Данило Стакић.

Професори који су припремили овај концерт су: Белинда Путилов – клавир, Сања Пргоњић – клавир, Дуња Бераковић – клавир, Милош Андрић – корепетитор, Ана Зорић – виолина, Марија Романић – флаута, Никола Јовановић – хармоника, Славољуб Алексић – хармоника, и гост концерта, Жељко Ивовић, проф. виолончела у Школи за музичке таленте у Ћуприји. Програм се састојао од најзначајнијих класичних дела од барока, па све до аранжмана популарних савремених композиција.

Посебан допринос концерту су дали Центар за Културу Стара Пазова, Словачки дом, студио „Шаш“, цвећара Симпатија, као и наша дивна публика која је пажљиво и активно испратила цео концерт.

Погледај такође

Промоција Музичке школе у ОШ „Иво Лола Рибар“ у Руми

Наш наставник кларинета, Далибор Лукин, посетио је данас 19.4.2024. године, ОШ „Иво Лола Рибар“ у …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *