Основна музичка школа

"Теодор-Тоша Андрејевић"

Општина Пећинци обезбедила средства за нову хармонику за издвојено одељење наше школе

Директор Културног центра Пећинци Јован Деврња уручио је недавно директору музичке школе “Теодор Тоша Андрејевић” у Пећинцима Дарку Ђокићу нову хармонику италијанске израде, марке Пигини Петер Пан, за коју је средства обезбедила пећиначка локална самоуправа.

Директор Ђокић је том приликом рекао да је овај изврсни инструмент са радошћу очекиван у овој школи скоро годину дана због специфичности израде и допремања.

“Захвални смо Општини Пећинци и Културном центру Пећинци што препознају значај и улогу музичке школе у својој средини, те су нам прибавили још један, до сада највреднији инструмент. Бројне награде, реализовани концерти и радионице које су ученици са простора ове општине остварили за три године рада оправдавају све што се у њих улаже. Ширимо наше капацитете, започињемо нове пројекте, а надамо се и проширењу избора инструменталних одсека” – рекао је директор Ђокић.

(текст преузет са званичне странице Општине Пећинци https://pecinci.org/info/aktuelno.72.html?naslov=Nova_harmonika_za_pecinacke_dake&idvest=18405&fbclid=IwAR2t433k-D0zlqjRlwAnx4Gmf__eG5HAQXqba9_CILU3WYhT6hx9q0DkiaY#news_box )

Погледај такође

Ученици наше школе освојили су 19 награда на Републичком такмичењу

Наши феноменални ученици са овогодишњег Републичког такмичења музичких и балетских школа Србије донели су 19 …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *